Dresink Tisíc ostrovov - Môj obchod
Naše potraviny Recepty Dresink Tisíc ostrovov
Dresink Tisíc ostrovov

Dresink Tisíc ostrovov

Doba prípravy 15 minút
Náročnosť receptu ľahká

Ingrediencie

Hellman's tatarská omáčka, majolenka 650 ml 450 g
UHT mlieko 1,5 % 150 g
Kečup ARO 520 g 150 g
Soľ kamenná 5 g
Petržlen listový 60 g
Feferonky čerstvé 20 g
Tabasco červené 10 g
Limetky (na šťavu) 50 g

Výrobný postup

Príprava dresinku (cca 10 minút)
Petržlen umyjeme a zo stoniek otrháme lístky, ktoré nakrájame najemno. Feferonky pozdĺžne rozkrojíme, špičkou noža vyberieme semienka a nakrájame na kocky. Do nádoby vložíme majonézu, kečup, soľ, limetkovú šťavu a metličkou všetko rozmiešame. Podľa potreby upravíme konzistenciu mliekom.  Do dresinku pridáme nakrájané feferonky a petržlen. Dresink ochutnáme s kúskom zeleniny a prípadne ho dochutíme.

Tip:

Môže sa použiť ku grilovaným mäsám, na ryby, morské plody, hydinu, vegetariánske pokrmy a šaláty. Najvhodnejšie použitie je na krevety a ústrice.

Ďalšie recepty

Zapekané kuracie stehná

Doba prípravy Viac ako 60 minút
Náročnosť receptu stredná

Zobraziť celý recept

Grilované špízy

Doba prípravy 45 minút
Náročnosť receptu ľahká

Zobraziť celý recept

Šošovicová polievka s párkom

Doba prípravy 45 minút
Náročnosť receptu ľahká

Zobraziť celý recept

Zobraziť ďalšie recepty