Bryndzové halušky za pár minút

Bryndzové halušky, chuť Slovenska na tanieri!
Tento tradičný slovenský pokrm je skvelou voľbou pre každého, kto má rád rýchle a chutné jedlo. Na prípravu vám postačí len zopár surovín z Môjobchod a za krátky čas môžete mať na stole hotové bryndzové halušky, ktoré zaručene potešia každého milovníka pravej slovenskej kuchyne.

Ingrediencie a postup:

1. Zemiaky Vinica
2. Oravská slanina
3. Slovenská bryndza Agrofarma
4. Kyslá smotana Rajo

Postup:

 

1. Pripravte si mrazené zemiakové halušky Vinica, ktoré aktuálne nájdete v Môjobchod. Nechajte ich variť vo vriacej vode 3 až 5 min.

2. Medzitým si opečte dozlatista oravskú slaninu na panvici. Nie je potrebný žiaden tuk, slaninka pustí vlastnú masť.

3. Následne si rozmiešajte slovenskú bryndzu Agrofarma s kyslou pochúťkovou smotanou Rajo.

4. Pripravenú bryndzu podávajte s horúcimi haluškami a nezabudnite ich poriadne premiešať. Halušky si na záver už len posypte opečenou slaninkou.


Dobrú chuť! 🤗