Ingrediencie a postup:
500 g kuracích rezňov,
1 Fine Life Smotanu na šľahanie,
1 Fine Life Syr s modrou plesňou,
1 Karičku črievko,
1 cibuľu,
200 g ryže Aro,
2 dl oleja,
štipku soli,
korenie podľa chuti.
Postup:
Kuracie prsia očistíme, nakrájame na plátky a nakoreníme. Cibuľu nakrájame nadrobno a na panvici opražíme dozlatista. Pridáme mäso a opečieme z oboch strán. Medzitým si dáme variť ryžu. Keď je mäso hotové, vyberieme ho a do výpeku nalejeme smotanu. Necháme zovrieť a ďalej varíme na miernom ohni. Pridáme celú Karičku a miešame, kým sa nerozpustí. Následne pridáme syr s modrou plesňou a dochutíme soľou, prípadne korením či bylinkami. Kuracie mäso polejeme syrovou omáčkou a podávame s ryžou!
Dobrú chuť!