Šampiňónovo-horčicové cestoviny

Vychutnajte si bohatú chuť syra s modrou plesňou, ktorý dodáva omáčke nezameniteľný charakter.

Čas 35 minút
Obtiažnosť ľahká
Počet porcií 2

Príprava

Ingrediencie Mn-
Cestoviny penne

500 g

Horčica

4 polievkové lyžice

Syrokrém

100 g

Smotana na varenie

200 ml

Šampiňóny

250 g

Ľahké sladové pivo

100 ml

štipka soli a čierneho korenia

Baby špenát

50 g

Olivový olej

1 dl

Postup

Krok 1
Uvarte cestoviny a na panvici rozohrejte olivový olej, na ktorom osmahnete nakrájané šampiňóny. 

Krok 2
Pridajte horčicu, syrokrém, smotanu a pivo. Nechajte variť, kým omáčka nezhustne.

Krok 3

 Následne omáčku dochuťte soľou a korením, pridajte uvarené cestoviny a čerstvý baby špenát. Lahodné cestoviny sú na svete!