Losos na fazuľkových lúskoch

Tento rýchly a chutný recept je vhodný aj do horúcich dní!

Čas 30 minút
Obtiažnosť ľahká
Počet porcií 2

Príprava

Ingrediencie Mn-
filety z lososa

2 ks

fazuľkové lúsky

300 g

cesnak

2 strúčiky

šťava z 1 citróna

olivový olej

1 PL

soľ

čierne korenie

Postup

Krok 1

Fazuľkové lúsky sparte vo vriacej vode počas 2 minút a následne schlaďte v studenej vode.

Krok 2

Lososa ochuťte soľou, korením a pokvapkajte citrónovou šťavou. Na panvici rozohrejte olej

a opečte lososa z každej strany 3 – 4 minúty, kým nebude mäkký. V tej istej panvici krátko opečte cesnak, pridajte fazuľky, osoľte a premiešajte.

Krok 3

Lososa servírujte na fazuľkách s plátkom citróna. Tento pokrm je jednoduchý, zdravý a pripravený za pár minút!