Ako urobiť z obyčajného kuriatka "kura kráľovské"?
Čas: 45 minút
Obtiažnosť: ľahká
Počet porcií: 2
Príprava
IngrediencieMn-
kuracie rezne
500 g
Fine Life Smotanu na šľahanie
1 ks
Fine Life Syr s modrou plesňou
1 ks
Karička črievko
1 ks
cibuľa
1 ks
ryža Aro
200 g
olej
2 dl
štipka soli
2 tbsp
korenie
podľa chuti
Postup
Krok 1
Kuracie prsia očistíme, nakrájame na plátky a nakoreníme. Cibuľu nakrájame nadrobno a na panvici opražíme dozlatista. Pridáme mäso a opečieme z oboch strán.
Krok 2
Medzitým si dáme variť ryžu. Keď je mäso hotové, vyberieme ho a do výpeku nalejeme smotanu. Necháme zovrieť a ďalej varíme na miernom ohni. Pridáme celú Karičku a miešame, kým sa nerozpustí.
Krok 3
Následne pridáme syr s modrou plesňou a dochutíme soľou, prípadne korením či bylinkami. Kuracie mäso polejeme syrovou omáčkou a podávame s ryžou!