Bryndzové halušky za pár minút

Bryndzové halušky, chuť Slovenska na tanieri! Tento tradičný slovenský pokrm je skvelou voľbou pre každého, kto má rád rýchle a chutné jedlo. Na prípravu vám postačí len zopár surovín z Môjobchod a za krátky čas môžete mať na stole hotové bryndzové halušky, ktoré zaručene potešia každého milovníka pravej slovenskej kuchyne.

Čas 60 minút
Obtiažnosť stredná
Počet porcií 2

Príprava

Ingrediencie Mn-
Zemiaky Vinica

Oravská slanina

Slovenská bryndza Agrofarma

Kyslá smotana Rajo

Postup

Krok 1
Pripravte si mrazené zemiakové halušky Vinica, ktoré aktuálne nájdete v Môjobchod. Nechajte ich variť vo vriacej vode 3 až 5 min.

Krok 2
Medzitým si opečte dozlatista oravskú slaninu na panvici. Nie je potrebný žiaden tuk, slaninka pustí vlastnú masť.

Krok 3

Následne si rozmiešajte slovenskú bryndzu Agrofarma s kyslou pochúťkovou smotanou Rajo.

Krok 4

Pripravenú bryndzu podávajte s horúcimi haluškami a nezabudnite ich poriadne premiešať. Halušky si na záver už len posypte opečenou slaninkou.


Dobrú chuť! 🤗